Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Armand de Brignac - Demi Sec

Armand de Brignac Demi-Sec is een complexe, verleidelijke Champagne met een aroma van karamel, grapefruit, snoepjes, kweepeer en brioche. Het smakenpalet is rijkelijk gevuld met tonen van zwart fruit, nectarines, zoete specerijen en een subtiele hint van kaneel in de afdronk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 495,00

Productbeschrijving

Details

Productbeschrijving

De Demi-Sec van Armand de Brignac is net zoals de andere Champagnes van Armand de Brignac een multi-vintage. Een blend van 3 verschillende jaartallen, dit zorgt voor meer complexiteit in het smakenpalet. Door de hogere dosage van 34g suiker per liter is deze Champagne verleidelijk zoet en dus een mooie variatie op de andere Champagnes van Armand de Brignac. Doordat maar een 5% van het totaal geproduceerde flessen Champagne, bestaat uit de Demi-Sec is het een zeer gelimiteerde uitgave van het exclusieve champagnehuis Armand de Brignac.

Proefnotitie

Armand de Brignac Demi-Sec is een complexe, verleidelijke Champagne met een aroma van karamel, grapefruit, snoepjes, kweepeer en brioche. Het smakenpalet is rijkelijk gevuld met tonen van zwart fruit, nectarines, zoete specerijen en een subtiele hint van kaneel in de afdronk. De Demi-Sec is een assemblage van verschillende vintages. De druiven worden streng geselecteerd uit wijngaarden van diverse Premier en Grand Cru dorpen. Alleen de eerste en lichte persing wordt gebruikt in de cuvée. De flesrijping van tenminste 36 maanden vindt plaats in een sectie van de kelders van Cattier op 30 meter diepte, met de ideale klimatologische omstandigheden voor deze Prestige Champagne. LUXE GESCHENK DOOS Champagnes.nl verkoopt de cuvées van Armand de Brignac in de zeer luxe houten gift boxes, voorzien van zwarte pianolak en een gegraveerd naamplaatje, gevoerd met zwart fluweel en voorzien van het koninklijke schoppenaas embleem.

Detailinformatie

Champagnemerk Armand de Brignac
Fles Formaat Regular - 75cl
Soort Champagne Brut
Uitvoering Zwarte lakkist
Dosage Demi-sec
Cru Premier Cru
Prestige Cuvée Ja
Samenstelling 40% Pinot Noir, 20% Pinot Meunier, 40% Chardonnay