Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Armand de Brignac - Limited 2021 Green Edition Brut

Armand de Brignac Green Edition Brut is net zoals de "Ace of Spades" Brut is een complexe, krachtige Champagne met licht florale hints, tonen van fruit en een accent van brioche.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 469,00

Productbeschrijving

Details

Productbeschrijving

De Limited Green Edition Brut van Armand de Brignac is net zoals de andere Champagnes van Armand de Brignac een multi-vintage. Geïntroduceerd ter gelegenheid van het Masters Golf Tournament, als eerbetoon aan het beroemde "Green Jacket" colbert die de winnaar van deze contest ontvangt. Een blend van 3 verschillende jaartallen, dit zorgt voor meer complexiteit in het smakenpalet. Een zeer beperkte uitgave waarvan er maar 60 naar Nederland komen!

Proefnotitie

Armand de Brignac Green Edition Brut is net zoals de "Ace of Spades" Brut is een complexe, krachtige Champagne met licht florale hints, tonen van fruit en een accent van brioche. De Green Edition Brut is een assemblage van verschillende vintages. De druiven worden streng geselecteerd uit wijngaarden van diverse Premier en Grand Cru dorpen. Alleen de eerste en lichte persing wordt gebruikt in de cuvée. De flesrijping van tenminste 36 maanden vindt plaats in een sectie van de kelders van Cattier op 30 meter diepte, met de ideale klimatologische omstandigheden voor deze Prestige Champagne.

Detailinformatie

Champagnemerk Armand de Brignac
Fles Formaat Regular - 75cl
Soort Champagne Brut
Uitvoering Losse fles
Dosage Brut
Cru Premier Cru
Prestige Cuvée Ja