Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Louis Roederer

Maison de Louis Roederer

Style-de-Reims

Opgericht in 1776 is dit een van de oudste champagnehuizen. Door het gebruik van Pinot Noir is deze typisch voor de “style de Reims”, waar champagnehuizen altijd veel Pinot Noir gebruiken. Louis Roederer onderscheidt zich doordat het de “taille” (tweede persing) van de chardonnay gebruikt. Deze is iets zoeter dan de eerste persing en bevat minder tannine. Doordat Louis Roederer de champagne tijdens de wintermaanden koelt, voorkomt dit dat er een plotselinge melkzuurgisting plaatsvindt. Dit zorgt er namelijk voor dat de champagne minder “levendig” wordt. Andere champagnehuizen laten dit echter wel toe, omdat volgens hen dan “de diepte en complexiteit” daardoor toenemen. De Louis Roederer Cristal Champagne, welke het meest bekend is, werd voor het eerst gecreëerd voor Alexander II van Rusland. Deze champagne is zowel verkrijgbaar als Rosé als Brut!

4 artikel(en)

per pagina

 • Louis Roederer
  Brut Nature 2009

  Een op natuurlijke wijze geproduceerde Brut Nature uit het jaar 2009. Doordat er enkel gebruik is gemaakt van Pinot Noir en Chardonnay druiven van de beste kwaliteit, ontstaat er een bijzondere smaak en een fruitig aroma met hints van citrus, mineralen en wit fruit. De zachte smaak is verfijnd, droog en bevat hints van appel, citrus, mineralen en bloemen. In Nederland zijn er van deze Champagne slechts 200 flessen uitgegeven.

  Meer info
  € 87,00

 • Louis Roederer
  Brut Premier Graphic Gift

  Rijke, elegante champagne met diepgang en structuur. Ragfijne gehemelte strelende mousse. Een Cristal-achtige stijl.

  Meer info
  € 58,00

 • Louis Roederer
  Champagne Blanc de Blancs 2011

  Vintage champagne van Louis Roederer gemaakt van zuiver chardonnay druiven.

  Meer info
  € 85,00

 • Louis Roederer
  Brut Premier Magnum Coffret

  Rijke, elegante champagne met diepgang en structuur. Ragfijne gehemelte strelende mousse. 1,5 liter magnumformaat.

  Meer info
  € 112,50

  Tijdelijk niet beschikbaar

4 artikel(en)

per pagina