Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Taittinger

L'Instant Taittinger

Opgericht in 1734 door Jacques Fourneaux, is dit een van de oudste handelshuizen in de Champagne. Behorende bij de Grandes Marques, is dit het enige familiebedrijf in deze markt van dit formaat. Onder leiding van Pierre Emmanuel Taittinger, zijn dochter Vitalie (Marketing) en zoon Clovis (Export) wordt dit Champagnehuis gekenmerkt door constante kwaliteit, finesse en elegantie. Toen zij in 1952 overgingen tot de eerste productie van Comtes de Champagne Blanc de Blancs, een uitzonderlijk bijzondere Champagne gemaakt van druiven afkomstig van Grand Crus wijngaarden gelegen op de Côtes de Blancs, waar de mooiste Chardonnay druiven vandaan komen. Tot op de dag van vandaag wordt de focus gelegd op deze druif, die zijn karakteristieke finesse, elegantie en lichte stijl met zich meebrengt. Het merk Taittinger is in 2005 verkocht aan een investeringsmaatschappij. Maar de familie ontdekte dat de waarden en kwaliteit van de Champagne niet gegarandeerd konden worden, en besloot daarom het Champagnehuis terug te kopen. Hedendaags werken zij met een jong en dynamisch team en staan zij garant voor de kwaliteit en de familiewaarden om zo het champagnemoment ( ook wel L’instant Taittinger) te delen.

Artikel 1 tot 5 van 11

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Taittinger
  Brut Millésimé 2013

  Een Millésimé van een mooi jaar. Bouqet van fruit, peer, reine claude en mirabelle. Tonen van bloemen met gedroogd fruit. In het smakenpalet kenmerken van frisheid, rijkheid en rijpheid met een ondertoon van honing. Doordat de champagne 6 jaar op zijn droesem rijpt, heeft de champagne een fijne mousse en mooie complexiteit.

  Meer info
  € 81,50

 • Taittinger
  Brut Réserve

  De Taittinger Brut Réserve is een elegante, subtiele en expressieve Champagne met een rijp en compleet aroma van fruit. Het smakenpalet is fris en bevat fruittonen en honing.

  Meer info
  € 70,50

 • € 298,00

 • Taittinger
  Demi Sec

  De Taittinger Demi Sec heeft aroma's van delicaat fruit en vanille. Aanvankelijk wordt de smaak overheerst door deze bijzondere dosering. Meer info
  € 58,00

 • Taittinger
  Nocturne (Halve fles)

  Dosage tussen demi sec en brut in. De belletjes vormen een tere ketting van fijne mousse.
  De geur is subtiel en fris met aroma's van bloesem en rijp fruit.

  Meer info
  € 42,00

Artikel 1 tot 5 van 11

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3