Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Champagne

Bent u op zoek naar een exclusieve champagne, of heeft u hier aan de andere kant weinig ervaring mee en zoekt u een geschikte fles als relatiegeschenk? Wij vertellen u in de productteksten graag meer over de verschillende champagnes, zodat u de mogelijkheid heeft om daar een keuze uit te maken. Bent u op zoek naar een fles met een frisse afdronk, of aan de andere kant naar het gebruik van bepaalde fruitsoorten? U vindt bij ons de champagne waar u naar op zoek bent, aangezien u de keuze heeft uit het grootste online assortiment. Bovendien bezorgen we de flessen in de meeste gevallen de volgende werkdag al.

Champagne dosage

Binnen de champagne kunt u onder andere een keuze maken op basis van de dosage. We maken hier ook online graag een onderscheid in, zodat u de mogelijkheid heeft een bepaald type fles aan te kopen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een Brut champagne, een demi-sec of wellicht een extra brut? U kunt daarnaast een keuze maken voor een rich of een sec champagne, zodat u alle kanten op kunt. Heeft u vragen over de dosage of over de champagne in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Grand Cru en Premier Cru

Bovendien kunt u binnen ons uitgebreide assortiment een keuze maken op basis van de soort champagne, het formaat van de fles en bijvoorbeeld de titels van de exclusieve bubbels. Bent u op zoek naar een Grand Cru of een Premier Cru en wilt u daarmee kiezen voor een van de top champagnes van de verschillende merken? Maak eenvoudig een selectie op basis van deze filters. We zorgen er daarmee graag voor dat u heel eenvoudig op zoek kunt gaan naar de champagne die u wenst te bestellen.