Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Champagne kopen

U kunt online een champagne kopen wanneer u op zoek bent naar een specifieke fles of een bepaald merk, maar we zijn u ook graag van dienst met onze filtermogelijkheden. Wat dat betreft maakt het niet uit of u regelmatig een fles koopt, of dat u aan de andere kant juist nog totaal geen ervaring heeft. Bovendien kunt u de champagne kopen, maar kunt u daarnaast kiezen voor de aanvullende producten die er beschikbaar zijn. Bent u op zoek naar een exclusieve geschenkset, wilt u gebruiken maken van een houten schuifdekselkist, of gaat het u bijvoorbeeld om de glazen die u cadeau wilt doen?

Unieke champagne kopen

U kunt online een unieke champagne kopen wanneer u op zoek bent naar een bijzonder cadeau, maar u kunt ook uzelf een keer op een bijzondere manier verwennen. Heeft u een mooi jaar achter de rug of viert u binnenkort een feestje met een aantal van uw vrienden? Bestel de champagne dan online en maak een keuze uit de meest exclusieve merken die er beschikbaar zijn. U kunt de champagne kopen door online af te rekenen, zodat wij uw bestelling in orde kunnen maken en deze spoedig bij u kunnen afleveren.

Filtermogelijkheden

Wilt u champagne kopen en kent u de verschillende merken maar nauwelijks, of wilt u een keer wat anders proberen dan u gewend bent? U kunt in dat geval gebruik maken van de verschillende filtermogelijkheden, waarmee we er graag voor zorgen dat u uit zal komen bij een fles die u aan weet te spreken. Zoekt u een bepaald formaat, een bepaalde soort champagne of gaat het u om de dosage? Geen probleem, dankzij de filters kunt u de champagne kopen die u zoekt, of heeft u de mogelijkheid om een keer een nieuwe fles uit te proberen.