Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Magnum champagne

Bent u op zoek naar een magnum champagne, bijvoorbeeld omdat u binnenkort wat te vieren heeft en u dat graag met wat vrienden doet? Kies voor een fles met een inhoud van 1,5 liter, die we aanduiden als ‘magnum’. Het is een van de meest populaire formaten. De relatief grote flessen doen het onder andere goed als relatiegeschenk of cadeau voor vrienden, maar de flessen zijn ook uitstekend geschikt voor eigen gebruik. Bestel online uw magnum champagne en zorg er daarmee voor dat u een mooie fles in huis kunt halen.

Diverse merken

Uiteraard kunt u een magnum champagne bestellen van de verschillende merken. Gaat u voor een exclusieve fles van een van de bekende klassiekers, of wilt u aan de andere kant eens een andere fles gebruiken die juist minder goed bekend is? Wat uw voorkeur ook is, dankzij de productomschrijvingen bij de verschillende flessen heeft u de mogelijkheid om een heerlijke magnum champagne uit te zoeken. Wij zorgen ervoor dat u de fles de volgende werkdag in huis heeft, of dat uw relatie er dan van kan genieten. Bestel ook eens een van de geschenkverpakkingen, de glazen of de houten kisten met schuifdeksel, om de aankoop compleet te maken.

Soorten en verpakking

Uiteraard zijn er verschillende soorten magnum champagne beschikbaar, waardoor u daar zelf een keuze uit kunt maken. Heeft u een bepaald merk op het oog, of wilt u gebruik maken van een luxe verpakking? Maak dan gebruik van de filtermogelijkheden om een fles met een luxe geschenkdoos aan te schaffen, of gebruik te maken van een volledige set. Wat uw voorkeur ook heeft, wij zorgen er graag voor dat u de juiste champagne kunt aanschaffen. Met een magnum champagne zorgt u voor een geslaagd cadeau, of heeft u de mogelijkheid om tijdens het volgende feestje een prachtige grote fles open te trekken.