Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar bijzondere relatiegeschenken op het gebied van champagne, bijvoorbeeld om uw relatie te bedanken voor een goed jaar, of een gesloten deal? Blader door de verschillende speciale sets, die we voor u hebben geselecteerd. De verschillende relatiegeschenken zorgen stuk voor stuk voor een luxueuze uitstraling, precies waar u naar op zoek bent. Uiteraard kunt u de geschenken gewoon online bestellen en zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij de ontvanger aan zullen komen. Bestelt u voor meer dan €60 en wilt u het relatiegeschenk in Nederland laten bezorgen? Dan brengen wij u geen verzendkosten in rekening.

Fles met glazen

Binnen de relatiegeschenken kunt u onder andere kiezen voor de combinatie van een heerlijke fles champagne en enkele prachtige glazen. Zorg ervoor dat uw relatie direct kan proosten op een nieuwe samenwerking, of de fles open kan trekken om een deal te vieren. Welk doel u ook voor ogen heeft, dankzij de speciale sets met geschenken zorgt u voor een prachtig relatiegeschenk. Kijk daarnaast ook naar de relatiegeschenken van flessen champagne, of de glazen die u er eventueel los bij kunt bestellen om de vreugde met meerdere deelnemers te vieren.

Unieke relatiegeschenken

Bent u op zoek naar unieke relatiegeschenken en is alleen een fles champagne daarvoor niet voldoende? Kies dan voor bijvoorbeeld de Laurent Perrier, waarmee u een verpletterende indruk achter wilt laten. Houdt u van het avontuur en wilt u uw relatie op een bijzondere manier verrassen? Kies dan voor Bollinger in de James Bond 007 Brut 2002 editie, inclusief de geschenkverpakking met het cijferslot. Dit is een heerlijke fles, die hoe dan ook zorgt voor een spetterende indruk. Wat dat betreft is het verstandig eens door de relatiegeschenken heen te bladeren en op zoek te gaan naar het cadeau dat u aan weet te spreken.