Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Dom Pérignon - Rosé Vintage 2005 Limited Edition Tokujin Yoshioka

Limited Edition van Tokujin Yoshioka. Een bijzondere, ongekend mooie Vintage Rosé uit het jaar 2005. Een fruitig aroma met hints van rozenblaadjes, kruiden en een hint van cacao. Smaaktonen van aardbei en framboos die levendig over het palet dansen en samen komen in afdronk die lang blijft hangen. Een uiterst gastronomische champagne.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 399,00

Productbeschrijving

Details

De Rosé vintage uit het mooie jaar 2005, wat zorgt voor ongekend mooie kwaliteit druiven. Doordat de oogstmaand koelte en regen bracht, vondt er een strenge selectie plaats. Dit zorgt ervoor dat de opbrengst gelimiteerd was, maar des te mooi.

De Vintage Rosé uit 2005 heeft een mooie kleur van abrikoos roze en tinten van koraalrood met mooie lange snoeren belletjes.
Het aroma is breed, verfijnd en subtiel. Tonen van bloemige rozenblaadjes, guave, kerrieblad, kumquat en citrus gaat in harmonie samen met steenfruit met op de achtergrond een hint van cacao.
Het smakenpalet is rijk met levendige aroma's van bosaardbei en framboos tezamen met tertiaire aroma's welke uitkomen in een lange, mooie afdronk.

Detailinformatie

Champagnemerk Dom Pérignon
Fles Formaat Regular - 75cl
Soort Champagne Brut
Uitvoering In Coffret
Dosage Brut
Vintage 2005
Cru Grand Cru
Prestige Cuvée Ja
Samenstelling 40% Pinot Noir, 60% Chardonnay