Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Magnum Flessen (1,5L)

5 artikel(en)

per pagina

 • Moët & Chandon
  Ice Impérial Magnum

  De Ice Impérial van Moët & Chandon, in Magnumformaat. Een verfrissende champagne welke het best tot zijn recht komt in een groot glas, met veel ijs!

  Meer info
  € 127,50

 • Moët & Chandon
  Ice Impérial Rose Magnum

  Deze variant is extra fruitig én, net zoals de Ice Impérial ontwikkeld om met ijs te drinken. Het aroma is levendig, met fruittonen van rode bessen, kersen, cranberry, nectarine en een toon van grenadine. Het smakenpalet heeft een uitgesproken, zoete smaak met een hint van bessen wat zorgt voor een mooie balans tussen fruitig- en frisheid. De champagne eindigt met een toon van grapefruit.

  Meer info
  € 159,95

 • Moët & Chandon
  Nectar Impérial Magnum

  Opvallend rijke, gouden kleur. Geur van exotisch fruit. Krachtig, geconcentreerde, rijke smaak met tonen van gekonfijt fruit, milde specerijen en honing. Licht zoet met een fijne mousse.

  Meer info
  € 124,50

 • Moët & Chandon
  Nectar Impérial Rosé Magnum

  De zoete rosé uitvoering van het meest gedronken champagnemerk ter wereld. In Magnumformaat!

  Meer info
  € 152,00

 • Veuve Clicquot
  Rich Magnum

  Een zoete, fruitige Champagne. Het gebruik van Pinot Noir geeft een nieuwe veelzijdigheid, de Pinot Meunier benadrukt de frisse, fruitige en gourmand noten. Tonen van citrusvruchten en florale smaken zijn in evenwicht met de dynamische frisheid en romige afdronk. Perfect serve; Stop 5 ijsblokken in een groot wijn- of copaglas, één ingrediënt zoals bijv. een komkommerschijfje en aanvullen met Rich!

  Meer info
  € 139,00

5 artikel(en)

per pagina