Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Geschenksets met glazen

Artikel 1 tot 5 van 11

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Moët & Chandon
  Brut Impérial Geschenkset

  Een fles Moët & Chandon Brut Imperial in mooie zwarte geschenkdoos met twee elegante Moët & Chandon glazen.

  Meer info
  € 81,50

 • € 92,50

 • Moët & Chandon
  Ice Impérial Geschenkset Met 2 Glazen

  Moët Ice Impérial is de perfecte aanvulling voor feestelijke momenten overdag in chique en zonnige internationale hotspots. Het drankje doet je denken aan internationale feestbestemmingen en beach clubs in steden als Rio de Janeiro, Saint-Tropez, Los Angeles en Sydney.

  Deze verfrissende, unieke blend biedt een geheel nieuwe beleving van champagne drinken. Dankzij de rijke structuur, met een hint van zoet en vers rood fruit, blijft de smaak optimaal behouden bij toevoeging van ijs.

  Meer info
  € 79,50

 • Moët & Chandon
  Ice Impérial Perfect Serve Geschenkset

  Officiële geschenkset van Moët & Chandon Ice Impérial

  Meer info
  € 84,00

 • Moët & Chandon
  Ice Impérial Rose Geschenkset

  Na het enorme succes van de originele Ice Impérial van Moët & Chandon is er nu de Ice Impérial Rosé in luxe geschenkverpakking! Deze variant is extra fruitig én, net zoals de Ice Impérial ontwikkeld om met ijs te drinken. Het aroma is levendig, met fruittonen van rode bessen, kersen, cranberry, nectarine en een toon van grenadine. Het smakenpalet heeft een uitgesproken, zoete smaak met een hint van bessen wat zorgt voor een mooie balans tussen fruitig- en frisheid. De champagne eindigt met een toon van grapefruit.

  Meer info
  € 89,95

Artikel 1 tot 5 van 11

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3