Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Geschenksets met glazen

Artikel 1 tot 5 van 8

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Beaumet
  Champagne Cuveé Brut Geschenkset met 2 glazen

  Goudgele Brut met consistent parelende belletjes, van een luxueuze zachtheid. Impressies van toast met een hint van amandelen en verse roomboter in de fijne smaak die nobel en droog eindigt op een frisse citrustoon. Serieuze klasse van Beaumet, een huis dat beschikt over een groot aantal ha. Premier- en Grand Cru wijngaarden.

  Meer info
  € 44,00

 • Beaumet
  Champagne Cuvée Rosé Brut Geschenkset met 2 glazen

  Een Ultrafijne zalmrozenkleurige Brut Rosé met een krachtig, vineus aroma. De smaak is fris en heeft tonen van zachte aardbei en bevat een fijne mousse. De fruitige afdronk is lang, zacht en eindigt met een krokante droogheid.

  Meer info
  € 49,00

 • Beaumet
  Champagne Demi Sec Geschenkset met 2 glazen

  Een mooie goudgele Champagne met een fruitig aroma, onderbouwd door een hint van honing. De volle, halfzoete smaak is heeft een rond en complex karakter en wordt afgesloten met een niet te zoete afdronk. In een mooie geschenkverpakking!

  Meer info
  € 44,00

 • Champagne de St. Marceaux
  Geschenkset Brut Met 2 Glazen

  Een elegante, fijne Champagne met een soepele mousse en een fruitig aroma. Zachte fijne zuren zorgen voor een niet al te strenge, droge Champagne.

  Meer info
  € 48,50

 • Champagne Lamotte
  Brut Geschenkset Met 2 Glazen

  Een goudgele sprankelende Champagne gemaakt van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. In de verfrissende smaak florale aroma's en tonen van appel en peer. In de romige afdronk hints van pruimen.

  Meer info
  € 41,95

Artikel 1 tot 5 van 8

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2