Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Limited Edition Geschenkset incl. Moët Ice Impérial & 2 Moët Ice Glazen

Een bijzondere uitgave van de Moët & Chandon Ice Impérial geschenkset. Deze geschenkset komt met 2 Ice Impérial glazen, en wordt geleverd in een mooie, witte lakgeschenkdoos.

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet beschikbaar

€ 98,00

Productbeschrijving

Details

Deze verfrissende, unieke blend biedt een geheel nieuwe beleving van champagne drinken. Dankzij de rijke structuur, met een hint van zoet en vers rood fruit, blijft de smaak optimaal behouden bij toevoeging van ijs.
Proefnotitie In de neus zeer verfrissend, veel citrus en limoen. De smaak in combinatie met de ijsblokjes is zeer vernieuwend te noemen. Veel frisse tinten met een unieke afdronk.
Moët Ice Impérial komt het beste tot z'n recht in een groot cabernet stijl wijnglas dat de frisheid optimaal tot zijn recht laat komen. Het glas kan ook worden gegarneerd met muntblaadjes, een zeste van limoen of heerlijk vers zomerfruit. Geheel naar eigen smaakvoorkeur. De elegante fles is spraakmakend wit gelakt met een ‘black tie’, een gouden label en zilveren hals; een vernieuwende uitstraling passend bij een innovatieve champagne.

Detailinformatie

Champagnemerk Moët & Chandon
Fles Formaat Regular - 75cl
Soort Champagne Brut
Dosage Demi-sec
Luxe Verpakking Ja