Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Over Champagnes.nl

Champagnes.nl is een onderdeel van Sterk Amsterdam, gevestigd aan de Clercqstraat 7 te Amsterdam. Wij voeren een groot assortiment champagne, van Ayala tot Gosset, van Ruinart tot Louis Roederer Cristal. Diverse maten, van piccolo tot de 6 liter Méthusalem, van de 9 liter Salmanazar tot 15 liter Midas op aanvraag. Van brut tot blanc de blancs, van rosé tot non-dosage en van millesime tot prestige cuvee.

Wij zijn met Champagne begonnen als bar in een afgescheiden afdeling in de winkel, waar het per glas geschonken werd. Zijn tijd ver vooruit. Later is deze afdeling bij de winkel gevoegd, en is het nu de wijn-, cider- en champagneafdeling. Champagne is van een hobby uitgegroeid tot een professionele tak in onze winkel. Wij houden onze kennis op peil door champagnehuizen te bezoeken, proeverijen (tastings) bij te wonen en zoveel mogelijk informatie van onze importeurs te ontvangen.

"Bubbels zijn een feestje, Champagne maakt de party!"