Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Verzending & Retouren

Verzending & Retouren

Met Champagnes.nl verstuurt u zorgeloos champagne, relatiegeschenken en champagne accessoires naar elk adres binnen Nederland en enkele landen buiten Nederland.

Waarom kopen bij Champagnes.nl?

    • Grootste assortiment, direct uit voorraad
    • Bezorging is gratis bij orders vanaf €85,- per afleveradres in Nederland en onder de 30 kilo. Bij bestellingen boven de € 85,- en boven de 30 kilo nemen wij binnen Nederland de kosten van het eerste pakket voor onze rekening.
    • Op werkdagen vóór 15:00uur besteld, zelfde dag verzonden per PostNL.
    • Voeg eenvoudig en gratis een persoonlijke boodschap toe
    • Verzend eenvoudig naar meerdere adressen in één bestelling

 

Wat is de levertijd?

Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00uur zijn ontvangen worden in de regel nog dezelfde dag verwerkt en ter verzending aangeboden aan PostNL. PostNL is marktleider in het bezorgen van pakketten. In 98% van de gevallen is uw pakket binnen 24 uur op de plaats van bestemming. Bij particulier of bedrijf, postbus of vestigingsadres. Dit is echter géén 100% garantie. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

Afhalen in de Winkel

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen in de winkel. Deze bestelling kan dan van zondag t/m donderdag afgehaald worden van 09.00 uur tot 01.00 uur, en op vrijdag en zaterdag van 09.00 uur tot 03.00 uur. Bij afhaalbestellingen reserveren wij de producten voor een periode van maximaal 3 maanden na factuurdatum. Na het verstrijken van deze periode plaatsen wij de producten terug in de verkoop, u kunt ze nog steeds ophalen. Bij het ophalen van de producten na het verstrijken van deze periode, bestaat er een mogelijkheid dat een of meerdere producten uit uw bestelling niet langer meer leverbaar zijn. In dit geval kunt u geen aanspraak maken op de bestelde goederen en boeken wij u het totaalbedrag van de ontbrekende goederen terug.

Niet thuis?

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op dinsdag t/m zaterdag, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als u ook bij de tweede aanbieding niet thuis bent, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat bij welk postkantoor u de zending kunt ophalen. Het pakket blijft 3 weken op het postkantoor beschikbaar.

Retourneren

Voldoet een product niet aan uw verwachtingen of ziet u om andere reden graag af van de koop? U kunt gebruik maken van uw herroepingsrecht binnen de bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, met behulp van het Retourformulier. Wij verzoeken u tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. En het product slechts in die mate uit te pakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Het product dient compleet, met alle geleverde toebehoren en voor zover mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. U ontvangt uw aankoopbedrag terug binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten.
De kosten van het retoursturen van de producten zijn voor de rekening van de klant.

Is mijn pakket al verzonden of vertraagd?

Heeft u zich geregistreerd? Dan kunt u via uw account kunt u de status van uw bestelling volgen. Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden.