Loading..

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.Vragen voor de winkel: +31 (0)20 6181727 / Helpdesk webwinkel: +31 (0)20 760 3076

Champagnes.nl, De Clercqstraat 7, 1053 AA Amsterdam

Geschenkenset

Bent u op zoek naar een geschenkenset op het gebied van champagne? Blader online door de verschillende pakketten, zodat u een goed beeld krijgt van wat er zoal beschikbaar is. Bent u op zoek naar Brut, of aan de andere kant naar een Demi-sec champagne? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen er met een geschenkenset graag voor dat u de mogelijkheid heeft om uw relatie of vriend op een unieke manier te verrassen. Wij zorgen uiteraard voor de vlotte bezorging hiervan, zodat u hier na het online afrekenen van de set geen omkijken meer naar heeft en u slechts hoeft te wachten op het bedankje vanuit de ontvanger.

Luxe geschenkdoos

Kies voor een geschenkenset met champagne met een luxe geschenkdoos, of aan de andere kant puur voor de set waarin zich de fles bevindt. Kies voor een doos waarin zich ook enkele glazen bevinden om direct te kunnen proosten, of ga aan de andere kant voor de fles die op een mooie manier verpakt is in een typische koeler. Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot de geschenkenset, dankzij ons uitgebreide aanbod op het gebied van champagne komt u uit bij het cadeau dat u zoekt en kunt u dit eenvoudig online bestellen.

Complete set

Kiest u voor een complete geschenkenset met champagne? Dan kan de ontvanger de kurk direct van de fles trekken en de glazen vol schenken. Uiteraard is de complete set op een mooie manier verpakt en komt de fles op een bijzondere manier tot z’n recht. Maak een keuze uit de grote en bekende merken, of ga aan de andere kant eens voor een onbekende binnen het assortiment, waarmee u zorgt voor een bijzondere verrassing. Wat uw voorkeur ook heeft met het oog op de geschenkenset die u wilt verzenden, wij zorgen er graag voor dat de ontvanger kan genieten van heerlijke champagne.